KVELDSTANKER

En skal ikke ha vært lenge inne på en søkemotor, før det dukker opp reklame for både slankemiddel, og kostholds tabletter som du bare må ha. Og som ikke det er nok så fremkommer det kostholdsråd både om hva som er bra og ikke minst hva som er farlig i ente potens. En stakkars mann kan jo bli bekymret av mindre.

I tillegg så kommer vi nå snart til sesongen for ekstriørbedømming, så for sikkerhetsskuld skal vi strammes opp både her og der.

Nå ser jeg dagstøtt noen som henger over sykkelstyre i kondomdrakt, med tunga som slips. Den støtputa som mange har foran seg er noe som de selvfølgelig blir fri til badesesongen setter inn.

Ler jeg av de som trener og holder seg i form. Både og. Når folk har ett bevist kosthold og holder seg i generelt god form så mener jeg det er det beste. Når treningen vektlegges mer ut fra hva andre mener og du lever etter ulike kostholdsguruer som skifte mening litt for ofte etter hva jeg ser da blir jeg betenkt.

Heller enn å søke opp alle de remediene som jeg tydeligvis bare må ha, og kjøpe klippekort på ett treningssenter gjør jeg det på denne måten i lag med mine små.

Ha ei god trening alle sammen og ta vare på dere selv

fem i naturenFEM I NATUREN

Som alle foreldre

er jeg opptatt av de små.

Og gjør alt jeg kan

for at de god helse skal få.

Jeg leser rapporter

og hører myndighet si.

Barn må få oppleve natur

og det er det foreldre som kan gi.

Ja rådene er mange

og frukt må de få.

Minst fem om dagen

det må foreldre forstå.

Så for å håndtere alle krav

vil jeg hermed foreslå.

Ta med alle fem

når dere i skogen skal gå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.